Renhold og Hygieneservice

Godt renhold og en god hygienisk standard setter alle pris på.  En god renholdsplan med riktige frekvenser og tydelige prioriteringer er en god start.   La oss sammen med deg sette opp en renholdsplan basert på de kriterier og spesifikasjoner som er viktig for deg.

Renhold etter faste frekvenser

Vår erfaring tilsier at behov for renhold varierer fra bedrift til bedrift, bransje til bransje. Med vår erfaring, og faglig dyktig personale, finner vi det nivå som er tilpasset deres behov. Våre renholdsløsninger er basert på moderne metoder, utstyr og maskiner. Vi er opptatt av miljø, og gjennom dette å benytte miljøgodkjente produkter. Som kunde i Østlandske Bedriftsservice får dere en fast kontaktperson å forholde dere til. Vi er opptatt av tilgjengelighet for våre kunder. Våre kundeansvarlige følger opp både ansatte og kvalitet på leveransen gjennom faste oppfølgingsmøter.

Periodisk vedlikehold

Ta vare på dine verdier gjennom et planlagt periodisk vedlikehold. Vi tilbyr gulvbehandling og vedlikehold av gulv. Dette innebefatter skuring, boning,voksbehandling, polering og oljing. Gulvbehandling gjøres enten som bestillingsoppdrag eller gjennom et fast årlig vedlikeholdsprogram. Velg oss på ditt periodiske renhold. Vi utfører hovedrengjøring - nedvask av lokaler som er i bruk. Leveransen omfatter rengjøring av gulv, vegger, tak, innvendige vinduer og fast inventar. Vi utfører også vindusvask, fasaderengjøring, byggrengjøring samt rens av tepper, møbler og gardiner.

Sanitær og hygieneservice

Vi leverer såpe og hygienepapir, håndkrem, hånddesinfeksjon, etc. Vi har et godt utvalg av dispensere for disse formål.

Matteutleie

Vi leverer matter i ulike størrelser som byttes med avtalt frekvens.

Ønsker mer informasjon om
Oppgi e-post adresse vi kan nå deg på for tilbud
Tjenesten er tilgjengelig i følgende fylker
Kontakt
Hvordan ønsker du at vi kontakter deg?