Lunsj og kantinetjenester

Vi ønsker å servere sunn, smakfull, variert og ernæringsriktig lunsjmat. Vårt mål er at både maten og serveringen vil bidra til en hyggelig og positiv opplevelse.

 

Mat obs

Tjenestebeskrivelse lunsjservering

Tjenesten og leveransen omfatter følgende oppgaver: 

  • Planlegging, innkjøp og håndtering av matvarer etter avtalt utvalg og budsjett.
  • Presentasjon av maten i buffet (på bord) til selvforsyning på en delikat og hygienisk måte.
  • Rydde og vaske opp etter at lunsjen er over.  
  • Vi kan dessuten tilby fruktfat, møtemat og bevertning til andre typer arrangementer på forespørsel.

Tjenesten inkluderer alle kostnader til bemanning, internkontroll (IK-Mat), logistikk, faglig oppdatering, administrasjon og ledelse.

Kostnader og økonomi

Firmalunsj er et spleiselag mellom bedriften, staten og de ansatte.  Bedriften faktureres for tiden som medgår til å bemanne oppgavene, staten gir momsfradrag, mens ansatte betaler sin del av matvarene via lønnstrekk.  Siden matvarene blir "kjøpt og eid" av bedriften, er det også bedriften selv som avgjør hvilken pris de ansatte skal betale og hvordan matutvalget skal være med hensyn til sunnhet, helse og særskilte behov.

Tjenestebeskrivelse resepsjon

Vi rekrutterer resepsjonist etter dine krav. Våre resepsjonister har fokus på vennlighet, fleksibilitet og en tydelig serviceinnstilling. Deres målsetting er å omgås ansatte og besøkende som en god representant for virksomheten, og de er gode på å informere og ordne praktiske detaljer. Våre resepsjonister kan også ta ansvar for møterom, rekvisita og planter.

Ønsker mer informasjon om
Oppgi e-post adresse vi kan nå deg på for tilbud
Tjenesten er tilgjengelig i følgende fylker
Kontakt
Hvordan ønsker du at vi kontakter deg?